Νομίσματα:
Καλάθι αγορών         0 αντικειμένων

Αποστολή & Επιστροφές

Αποστολές & Επιστροφές

1. Αποστολή

Χρησιμοποιούμε την International Express Service για όλες τις διεθνείς παραδόσεις. Οι παραγγελίες αποστέλλονται συνήθως εντός 48 ωρών από την ημερομηνία παραγγελίας. Μετά την αποστολή των αγαθών, θα σας παράσχουμε έναν αριθμό παρακολούθησης για την άμεση παρακολούθηση. Η ναυτιλία συνήθως διαρκεί περίπου 5-9 ημέρες για παράδοση από πόρτα σε πόρτα.
2. Ακυρώσεις

Αν θέλετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, στείλτε μας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αμέσως. Οι παραγγελθείσες παραγγελίες δεν μπορούν να ακυρωθούν. Ελπίζω να μπορείς να καταλάβεις. Ευχαριστώ.
3.Επιστρέφει

Σε περιστασιακές περιπτώσεις σφαλμάτων κατασκευής, θα αντικαταστήσουμε / επισκευάσουμε τα προϊόντα χωρίς κόστος για τον πελάτη. Για να επιστρέψετε ένα στοιχείο, πρέπει να μας στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να μας ενημερώσετε για τον λόγο. Θα σας παράσχουμε περαιτέρω οδηγίες. Τα εμπορεύματα πρέπει να επιστρέφονται χωρίς προειδοποίηση και να περιέχουν όλες τις αρχικές συσκευασίες και ετικέτες. Αφού λάβουμε τα προϊόντα επιστροφής, θα σας επιστρέψουμε την πλήρη πληρωμή σας.
4. Ανταλλαγές

Για να ανταλλάξετε ένα προϊόν, πρέπει να μας στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να μας ενημερώσετε για τον λόγο. Θα σας παράσχουμε περαιτέρω οδηγίες. Τα εμπορεύματα μπορούν να ανταλλάσσονται υπό τις περιστάσεις υπό τις οποίες δεν υπάρχουν και στην αρχική τους κατάσταση με όλες τις αρχικές συσκευασίες και ετικέτες. Όταν επιστρέφετε ένα στοιχείο για ανταλλαγή, βεβαιωθείτε ότι το όνομά σας, η διεύθυνση, ο αριθμός τηλεφώνου και οι οδηγίες σας υποδεικνύονται σαφώς.
Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε την παρακολούθηση αποστολής. Εάν τα προϊόντα σας χάνουν στο δρόμο, μπορείτε να εντοπίσετε την ναυτιλιακή εταιρεία. Για παραγγελίες στο εξωτερικό, αυτή η διαδικασία μπορεί μερικές φορές να διαρκέσει έως και 30 ημέρες.
5. ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Δεν χρειάζεται να πληρώσετε επιπλέον χρήματα για την ασφάλιση. Η ναυτιλιακή εταιρεία θα είναι υπεύθυνη για όλα τα αντικείμενα που αναλαμβάνουν. Πάνω από το 99% των ειδών θα παραδοθούν με ασφάλεια. Σε περίπτωση απώλειας ή φθοράς του στοιχείου σας, θα είμαστε υπεύθυνοι για το ήμισυ της απώλειας.

Πίσω
Copyright © 2021 Φθηνές Γυαλιά Ηλίου Ray-Ban | Φθηνές Γυαλιά Ray-Ban | Ρεπλίκα Γυαλιά Ray-Ban | Ray-Ban Ελλάδα All Rights Reserved.